Βάψιμο Σπιτιού

Το βάψιμο ενός χώρου επαγγελματικού ή οικιακού είναι μια διαδικασία που χρειάζεται μια σειρά από προσεκτικούς χειρισμούς και επιλογή των κατάλληλων υλικών. Η σωστή προετοιμασία ενός χώρου που πρόκειται να βαφτεί αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες για ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Read more
Τεχνοτροπίες

H τεχνοτροπία είναι το σύνθετο αποτέλεσμα που προκύπτει από τη σύνθετη εφαρμογή βαψίματος. Μία τεχνοτροπία μπορεί να είναι απλός συνδυασμός χρωμάτων, ένα εφέ όπως ντεγκραντέ, ξεθώριασμα, λάμψη, σκοτείνιασμα ή ένα ανάγλυφο σχέδιο.

Read more
Παιδικό Δωμάτιο

Η ιδιαιτερότητα στο βάψιμο του παιδικού δωματίου εντοπίζεται κυρίως στην ποιότητα των χρωμάτων που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε. Επειδή τα παιδιά ακουμπούν τους τοίχους με πολλά αντικείμενα θα πρέπει τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για να βάψουμε το παιδικό μας δωμάτιο να έχουν αντοχή.

Read more
Μερεμέτια

Κάθε χώρος, είτε πρόκειται για επαγγελματική έδρα είτε για οικία χρειάζεται τα μερεμέτια του και ορισμένες μικροεπισκευές με την πάροδο του χρόνου. Οι φθορές είναι αναγκαίο κακό επομένως κάθε χώρος χρειάζεται ανανέωση και συντήρηση.

Read more
Ανακαίνιση Σπιτιού

Μία ολική ανακαίνιση ή μία μικρή αλλαγή στο χώρο σας, θα βελτιώσει την αισθητική του και θα αλλάξει και τη διάθεσή σας. Ο ελαιοχρωματισμός είναι ένας φθηνός και αποδοτικός τρόπος για ανακαινίσεις. Πολύ γρήγορα και οικονομικά μπορεί να μεταμορφώσει τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Read more
Μονώσεις

Αναλαμβάνουμε μονώσεις ταρατσών και τοίχων, για προστασία από υγρασία αλλά και θερμομόνωση. Ειδικότερα στη θερμομόνωση εργαζόμαστε με τοποθέτηση φεριζόλ ή πολυουρεθάνης αναλόγως την περίπτωση.

Read more
Γυψοσανίδες

Η γυψοσανίδα είναι ένα ευρέως γνωστό υλικό στο χώρο του ελαιοχρωματισμού. Είναι ένα υλικό που έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τον χώρο σας. Χαρακτηρίζεται από χαμηλό κόστος, εύκολο βάψιμο σε όλες τις αποχρώσεις και εύκολη τοποθέτηση.

Read more
Λάκες - Λούστρα
Λάκες - Λούστρα

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση φροντίζουμε για τη συντήρηση και ανανέωση των αγαπημένων σας επίπλων, ενώ αναλαμβάνουμε να φρεσκάρουμε και τις επιφάνειες με λούστρο ή λάκα στο χώρο σας.

Read more